Informatie

– Basisprijzen:

Enkellaags taarten vanaf € 3.00 p.p.
Stapeltaarten vanaf € 3,50 p.p.

Ik maak mijn taarten standaard van naturel biscuit. Dit is een biscuit op basis van mix met eieren en water, dus zonder boter! Hierdoor is het biscuit heerlijk luchtig en zacht van smaak. Het is natuurlijk altijd mogelijk om op aanvraag de basis van de taart (het biscuit) te maken van chocoladebiscuit of red velvet. Verder kunt u kiezen uit een ronde of vierkante taart. Maar misschien wilt u een andere vorm zoals een bloem, etc. informeert u gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van de taart is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die ik kwijt ben in het gewenste thema. Hoe meer figuren of hoe moeilijker het boetseer werk is hoe hoger de prijs zal zijn.

Voor een chocoladetaart of red velvet taart geldt een meerprijs van € 5,00 tot 25 cm doorsnee. Chocolade of red velvet taart groter dan 25cm doorsnee geldt een meerprijs van € 7,50

– Dripcake/unicorn cake/ red velvet/ carrot cake/ monchou taart:
op aanvraag en hier geldt een meerprijs voor.

– Cupcakes/cakepops:
Ideaal voor elk feestje. Van verjaardag tot bruiloft het maakt niet uit cupcakes en/of cakepops zijn veelzijdig, feestelijk en lekker en er is heel veel mogelijk!!! Cupcakes kunt u los maar ook in combinatie met een lekkere taart bestellen. Decoratie, kleur kan op maat naar uw wens worden gemaakt.
Cupcakes en/of cakepops gaan vanaf 12 stuks.
Naturel, chocolade of red velvet € 2,00 p.s
met 2D versiering € 3,00 p.s
met 3D versiering € 4,00 p.s
unicorn cupcakes € 4,00 p.s

Als u gevulde cupcakes en/of cakepops in een bijzonder thema wenst dan kunt u dit op het contactformulier of via de mail aangeven.

Bruidstaarten:
zijn heel speciaal om te maken. Daarom maak ik graag een afspraak met u om hierin de datum, locatie, aantal personen, soort taart/ontwerp/thema, kleur te bespreken. Ik reken een prijs vanaf 9,00 p.p dit is inclusief het gesprek, de huur van een simpele standaard voor taart(en), cupcakes of cakepops mocht u iets anders willen dan  is dat mogelijk maar de eventuele kosten die hieraan verbonden zijn komen er dan nog bij, opbouwen op locatie. Let wel!!! hierbij is nog niet inbegrepen het bezorgen van de taart. Ook niet inbegrepen zijn de kosten voor eventueel een proeftaartje dit kan op aanvraag, helaas worden de kosten voor dit proeftaartje ad € 35,00 niet in mindering gebracht als u besluit om uw bruidstaart bij de taarten toko te bestelen ( het maken hiervan is immers niet gratis :). Ook niet inbegrepen is een taartmes en/of taartschep, meestal is dit op de trouwlokatie aanwezig en anders kan ik deze voor uw laten maken/aanschaffen hieraan zitten extra kosten verbonden. Ik reken een starttarief vanaf 25 personen van €225,00.

Vulling:
In elke taart doe ik twee lagen vulling. De eerste laag vulling bestaat meestal uit bavaroise, een mousse, botercrème, enchanted crème, chantily creme of slagroom. De tweede laag wordt meestal gevuld met slagroom en confiture. Ook kunt u er voor kiezen om vers fruit (seizoengebonden), stukjes chocolade of nootjes in de vulling te verwerken. Er is zoveel keuze qua vulling daarom hieronder een lijst van de mogelijkheden maar u mag natuurlijk altijd zelf een idee aandragen. Ook als u geen confiture wilt hoor ik dat graag.

 

Vullingen (deze moeten in de koelkast):

• botercreme: keuze uit naturel, aardbeien, abrikoos, bosbessen, bosvruchten, kersen, framboos, bramen, sinasappelmarmelade, lemoncurd, viervruchten, bokkepootjes, bastogne, mokka, nutella, oreo, vanille, tiramisu, kokos

bavaroise in diverse smaken

  • enchanted crème
  • chantily creme
  • Banketbakkersroom
  • Vlaaivulling
  • creme cheese
  • Zwitsere room (dit is banketbakkersroom met slagroom) 
  • Bonbonbloc mouse/creme
  • Tobelerone mouse/creme
  • Melk, puur of witte ganache
  • karamel
  • salted karamel
  • Slagroom
  • Vers fruit op basis van beschikbaarheid en seizoensgebonden.

 

Vullingen(deze kunnen buiten de koelkast):

• Bokkenpootjes vulling, gemaakt van  chocobotercrème in plaats van slagroom
• Botercreme (met eventueel naar eigen smaak een toevoeging, zoals citroen, vanille, cacao, advocaat)
• Amarettocrème
• Chocolade fudge
• Choco pasta (wit, puur, hazelnoot)
• Blikfruit (mandarijntjes, peer, etc)
• Mandarijntjes uit blik en een laag van botercrème met schuddebuikjes toegevoegd(deze worden uiteraard wel zacht)
• Vlaaivulling (diverse soorten)
• Lemon curd
• Vruchtenjam (diverse soorten)
• Ganache
• gelei vullingen (andere vorm van jam/confiture)
• pralineâ
•  roomcaramel
• notenpurees

Bekleden van de taart:
Ik bekleed mijn taarten met fondant maar als u liever marsepein, botercreme of een andere voorkeur dan kan dit natuurlijk vermeld dit dan op het aanvraagformulier of in uw mail.