Algemene voorwaarden

Lees onderstaande voorwaarden en informatie goed door en kijk ook even bij de categorie vullingen voor u een bestelling plaatst.

Bestellen kan via p.vanderspoel@quicknet.nl of via het contactformulier. Dit is vrijblijvend. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Meld bij bestellen altijd:

  1. datum voor wanneer de bestelling is,
  2. voor hoeveel personen,
  3.  wat voor soort taart bijv. enkel of stapel, gewenst thema en kleuren,
  4. indien al bekend: gewenste smaak of smaken voor de vulling,
  5. welke tekst erop mag staan.

Om teleurstelling(en) te voorkomen en een mooie en lekkere taart op uw feest te garanderen is het raadzaam om uw bestelling ruim op tijd te doen. Hoe eerder u besteld hoe groter de kans dat ik uw taart op maat helemaal naar uw wens kan maken.

Ook voor het bestellen van een maaltijd, complete maaltijd of (feest)buffet geldt bestel ruim op tijd in verband met de versheid van de ingrediënten en de tijdsduur en bereidingswijze voor bepaalde gerechten.

Helaas beschik ik niet over de kennis met betrekking tot allergieën en een allergenen vrije bak omgeving. In mijn eigen keuken gebruik ik gluten, melkproducten en allerlei andere ingrediënten waar mensen allergisch of intolerant voor zijn. Heeft u een ernstige allergie of intolerantie of andere vorm van voedselallergie, dan raad ik u aan een bakker/bakster te zoeken die hier gespecialiseerd in is en die over een allergenen vrije bak omgeving beschikt.

Een bestelling kan tot uiterlijk 14 dagen vóór de afgesproken afhaaldatum worden geannuleerd met uitzondering van bruidstaarten of bestellingen vanaf 20 personen. Bij annulering van uw bestelling binnen de gestelde termijn worden er wel kosten berekend. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het bezet houden van de betreffende datum.

Bestellingen dienen altijd te worden opgehaald. En binnen de afgesproken tijd met uitloop van een half uur. Houd u zich niet aan de afgesproken tijd dan kan het zijn dat u voor een gesloten deur staat en op een later tijdstip terug moet komen. Bezorgen kan maar alleen bij hoge uitzondering en in een straal van 10 kilometer. Aan het bezorgen zijn wel extra kosten verbonden.

Wijzigingen kunnen tot èèn week voor de afhaaldatum worden door gegeven daarna is het helaas niet meer mogelijk.

Betaling: het totaal bedrag van de bestelling dient vooraf te zijn betaald. Zonder betaling kan u bestelling niet gemaakt worden. En is een bestelling/opdracht pas definitief als het bedrag betaald is.

Zodra u een bestelling plaats gaat u akkoord met de voorwaarden.

De TaartenToko is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart nadat deze opgehaald of afgeleverd is. Het is raadzaam om uw taart plat op de bodem aan de kant van de bijrijder van uw auto te vervoeren, af te raden is dat de taart in de kofferbak of boven op schoot of op de achterbank van de auto vervoerd wordt. Ook is af te raden om uw taart of ander lekkernij op de fiets te vervoeren. Ten aller tijde is het vervoer geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Al mijn taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van de taart of andere lekkernij en meldt uw klacht binnen 24 uur.  Zodat ik uw klacht kan beoordelen en er een passende oplossing kan worden gezocht. Klachten die later dan 24 uur na ophalen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.

De TaartenToko is geen bedrijf maar een eenvrouwszaak en behoud zich derhalve het recht voor om bij calamiteiten zoals bij ziekte reeds geplaatste bestellingen te annuleren.