Bestellen

U kunt al het lekkers op deze website bij mij bestellen, of een taart op maat laten maken voor een speciale gelegenheid. Heeft u een ander idee? Vertel het mij. Er is heel veel mogelijk. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via p.vanderspoel@quicknet.nl of onderstaand formulier.

Taart bestellen Hoofddorp

Wilt u een taart bestellen en woont u in Hoofddorp of in een straal van 10 kilometer? Dan bent u hier aan het goede adres. Stuur een mail via p.vanderspoel@quicknet.nl of via het contactformulier.

Ik vind het bij voorbeeld heel leuk om een special taart te maken voor een verjaardag of speciale gelegenheid.

Om te bestellen graag vermelden:

  1. datum voor wanneer de bestelling is,
  2. voor hoeveel personen,
  3. wat voor soort taart bijv. enkel of stapel, gewenst thema en kleuren,
  4. indien al bekend: gewenste smaak of smaken,
  5. welke tekst erop mag staan.

Ik hoop snel van u te horen!