Over de taartentoko

Welkom!!! Wat leuk dat je een kijkje op de TaartenToko komt nemen.

Mijn naam is Petra van der Spoel en ik ben het creatieve brein en makster van al deze prachtige taarten, cake`s, muffins, cupcakes en andere lekkernijen.

De TaartenToko is ontstaan uit een passie voor het bereiden van Indische gerechten en het maken van mooie taarten voor familie en vrienden.

 

Het dagelijks koken voor mijn gezin bestaande uit vijf personen maakte al snel dat er een passie voor koken ontstond. Van Indische tot Mediterraanse gerechten.

Met het maken voor verjaardagstaarten voor familie en vrienden en traktaties voor op de school begint ook de passie voor zoetigheid. Het enthousiasme over en voor de lekkernijen heeft mij doen besluiten de TaartenToko te beginnen.

 

Het maken van taarten en andere lekkernijen is een grote passie en hobby die ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden en de zorg voor mijn gezin uitoefen.

Ik ben dan ook (bijna) dagelijks in mijn keuken te vinden waar ik al deze mooie creaties maak. Alles maak ik met veel passie, liefde en heel veel plezier.

Al mijn taarten maak ik op maat. Voor verjaardagen, geboortes, bruiloften, feestdagen of andere (speciale) gebeurtenissen.

 

Het motto van de TaartenToko is  ” het is altijd een goed moment voor taart”. Dus bent u op zoek naar een unieke op maat gemaakte taart? Een originele feesttaart? Overheerlijke cupcakes of cakepops? Of misschien een verrassende gender reveal taart, babyshower taart of zwangerschapsstaart? Misschien wilt u juist geen taart maar een complete Sweettable of een babyshowertable dan kan ik deze voor u maken.

 

Heel  veel is mogelijk en bespreekbaar. Maar soms hangt een bestelling ook af van de tijdsduur om iets te realiseren of het seizoen waarin we leven bijv. in de zomer is er volop keuze uit vers fruit. Ook kunt u een heerlijke appeltaart of cheescake bij mij bestellen.

 

Sinds kort kunt u bij de TaartenToko ook terecht voor een gezonde maaltijd of een compleet buffet eventueel in combinatie met een op maat gemaakte taart.

 

Op mijn site zijn al mijn creaties te zien en kan iedereen mee genieten.

 

Mocht u na het lezen en rondkijken op mijn site enthousiast zijn geworden neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

De TaartenToko is een thuisbakerij en is een keuze vrij en ademvrije plek. Waar iedereen welkom is. Maar wel  zonder mondkapje met mondkapje helaas niet!!! 

 

Contact kunt u opnemen middels onderstaand formulier.