Over de taarten toko

Mijn naam is Petra van der Spoel en ik ben het creatieve brein en maker van al deze prachtige taarten, cake`s, muffins, cupcakes en andere lekkernijen.

De Taarten Toko is ontstaan uit een passie voor het bereiden van Indische gerechten en het maken van mooie taarten voor familie en vrienden.

Het dagelijks koken voor mijn gezin bestaande uit vijf personen maakte al snel dat er een passie voor koken ontstond. Van Indische tot Mediterraanse gerechten.

Met het maken voor verjaardagstaarten voor familie en vrienden en traktaties voor op de school begint ook de passie voor zoetigheid. Het enthousiasme over en voor de lekkernijen heeft mij doen besluiten de Taarten Toko te beginnen.

Het maken van taarten en andere lekkernijen is een grote passie en hobby die ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden en de zorg voor mijn gezin uitoefen.

Ik ben dan ook (bijna) dagelijks in mijn keuken te vinden waar ik al deze mooie creaties maak.

Alles maak ik met veel passie, liefde en heel veel plezier.

Al mijn taarten maak ik op maat. Voor verjaardagen, geboortes, bruiloften, feestdagen of andere (speciale) gebeurtenissen. Het motto van de taarten toko is  ” het is altijd een goed moment voor taart”. Dus bent u op zoek naar een unieke op maat gemaakte taart? Een originele feesttaart? Overheerlijke cupcakes of cakepops? Of misschien een verrassende gender reveal taart, babyshower taart of zwangerschapsstaart? Misschien wilt u juist geen taart maar een complete Sweettable of een babyshowertable dan kan ik deze voor u maken.

Ik maak geen taarten na van anderen mensen. Een voorbeeld is altijd goed maar geef daar dan wel mijn eigen draai aan.

Heel  veel is mogelijk en bespreekbaar. Maar soms hangt een bestelling ook af van de tijdsduur om iets te realiseren of het seizoen waarin we leven bijv. in de zomer is er volop keuze uit vers fruit.

Ook kunt u een heerlijke appeltaart of cheescake bij mij bestellen.

Op mijn site zijn al mijn creaties te zien en kan iedereen mee genieten.

Mocht u na het lezen en rondkijken op mijn site enthousiast zijn geworden neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dat kan via onderstaand formulier.