5 Reactie's
 • jeroen@easysitenow.nl
  Geplaatst op 11:46h, 14 september Beantwoorden

  Ik heb al vele taarten en lekkers van Petra mogen proeven en ze weet me elke keer weer te verbazen met nieuwe smaken en originele taarten. Vooral de taarten met allerlei figuren vind ik erg leuk.

 • Colette Rommers
  Geplaatst op 19:35h, 15 september Beantwoorden

  Voor de 4e verjaardag van onze zoon hebben wij bij Petra een Miniontaart besteld. Als voorbeeld had ik er een foto
  bij gedaan. Uiteindelijk heeft ze zelf (met toestemming :-))de taart een eigen draai gegeven en hij was mooier dan gedacht!
  Heel veel positieve reacties gekregen en hij was nog heerlijk ook! De taart is met veel liefde en passie gemaakt!

 • Thijs van den Burg
  Geplaatst op 23:03h, 30 januari Beantwoorden

  Wow wat een geweldige lekkere taart heeft petra gemaakt voor onze Thijs, hij wilde een Bollo de beer puk en pelle power ranger taart en wel in zijn lievelings kleur groen. Petra heeft haar fantasie gebruikt en ons allemaal doen verbazen en smullen van deze geweldige taart. De taart was zeker het gesprek van de dag en is een belangrijk verlengstuk voor Thijs zijn verjaardag’s feest.

  Dank je wel voor jou mooie inspiratie . !!

 • Pauline
  Geplaatst op 21:09h, 26 april Beantwoorden

  Voor de 16 e verjaardag van mijn dochter heeft Petra een prachtige ” Sweet 16″ taart gemaakt. De taart was opgemaakt met allemaal make-up. Een heerlijke taart, waarbij de vullingen met banketbakkersroom en slagroom met bosbessen erg in de smaal viel. Mijn complimenten ook voor de snelle service, want op korte termijn heeft Petra echt een prachtige taart gemaakt van goede kwaliteit.

 • Annet
  Geplaatst op 20:13h, 10 december Beantwoorden

  De taart voor Izzie haar verjaardag was echt top! Onwijs leuke unicorntaart. Niet alleen prachtig om te zien, de taart was superlekker! Dankjewel Petra!

Geef een reactie